αξιοπιστα ψυγεία: οδηγός για την επιλογή του ιδανικού

Τα καλύτερα δίπορτα  ψυγεία  πρέπει να είναι ενεργειακής κλάσης Α++  και να ενσωματώνουν όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οικιακών συσκευων.Επιλέξαμε μετά από προσεκτική ερευνά και σας προτείνουμε τα καλύτερα οικιακά  ψυγεία της  αγοράς.

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΔΙΠΟΡΤΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ

Inox

Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές εκτός από την τεχνολογική βελτίωση των οικιακών συσκευών φροντίζουν να βελτιώσουν και την αισθητική των συσκευών τους. Κάποιες συσκευές κατασκευάζονται από inox λαμαρίνα και είναι ακριβότερες σε τιμή ενώ χαμηλότερες σε τιμή είναι οι οικιακές συσκευές που βάφονται με inox χρώμα.

No-Frost

Αποτρέπει την  δημιουργία πάγου στα εσωτερικά τοιχώματα  του χώρου συντήρησης είτε της κατάψυξης.

 

Mοτέρ

Tα σύγχρονα ψυγεία έχουν ακόμα μια διαφοροποίηση  στα μοτέρ λειτουργιάς  υπάρχουν συσκευές που έχουν δυο μοτέρ το ένα είναι επιφορτισμένο με την ψύξη και το άλλο με την κατάψυξη λειτουργούν πιο ομαλά σε μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών και έχουν ανάγκη για λιγότερη συντήρηση .Σε περίπτωση βλάβης του μοτέρ της ψύξης, το μοτέρ της κατάψυξης συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και αντίστροφα, παρέχοντας τη δυνατότητα μετακίνησης των τροφίμων στο τμήμα του ψυγείου που είναι σε λειτουργία.

Επίσης και στις συσκευές με ένα μοτέρ υπάρχει αυτήν η δυνατότητα απενεργοποίησης της περιοχής που υπάρχει η βλάβη μέχρι την αποκατάσταση αλλά η διατήρηση των προϊόντων δεν παρέχει το ίδιο περιθώριο χρόνου διατήρησης.

Αρκετά ψυγεία προσφέρουν την ικανότητα αλλαγής φόρας του ανοίγματος της πόρτας λύνοντας πολλά προβλήματα όσων αφορά την οριοθέτηση του ψυγείου στο σπίτι σας .Επίσης σε αρκετά μοντέλα υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση που η πόρτα του ψυγείου παραμένει ανοιχτή και έτσι μας γλυτώνουν από αρκετό κόπο και χρήμα από την απροσεξία μας .

1671206330441 convert.io scaled e1671208142152
@TOPREVIEWS.GR

Εύκολη αποθήκευση στην κατάψυξη

Μπορείς εύκολα να αφαιρέσεις και να μετακινήσεις τα πράγματα όποτε χρειάζεσαι περισσότερο χώρο στην κατάψυξη.

Φωτισμός LED

Ειδικός φωτισμός LED με μικρή κατανάλωση και ομοιόμορφο φωτισμό. Οι λυχνίες LED δεν θερμαίνονται με αποτέλεσμα η θερμοκρασία στο εσωτερικό να παραμένεις σταθερή.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση των καλύτερων ψυγείων μπορεί να είναι ιδία αλλά η κατανάλωση ρεύματος μπορεί να είναι διαφορετική λόγο της διαφορετικής συνολικής χωρητικότητας ψύξης και συντήρησης της εκάστου συσκευής , όλες οι εταιρίες πλέον επενδύουν  στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τις συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++, επιτυγχάνετε έως και 40 % εξοικονόμηση ενέργειες συγκριτικά με τις συσκευές Α, ενώ μετις συσκευέςκλάσης Α+, έως και 20%.

Μπόρω να βρώ  μια καλή  επιλογή μἐχρι 500 ευρώ ….?

ΒΕΒΑΙΑ …. πλέον όλες οι εταιρίες προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές σε αυτό το χρηματικό όριο , επιλέξαμε με γνώμονα την ενεργειακή κλάση όλες οι προτάσεις έιναι Α++ και ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα σας παρέχουν απροβλημάτιστη λειτουργιά και κάλυψη όλων των απαιτήσεων σας στην συντήρηση την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων.

Τα δίπορτα ψυγεία καλύπτουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογενείας αλλά έχετε μεγαλύτερες ανάγκες για να αποθηκεύεται αναλώσιμα  τρόφιμα , κρέατα , λαχανικά στην κατάψυξη προτιμήστε ένα ψυγειοκαταψύκτη και διαβάστε το άρθρο μας για τους καλύτερους ψυγειοκαταψύκτες.  Ενώ εάν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο πλυντήριο ρούχων , αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ ?

1. ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ BOSCH KDV29VW30

 

1671206330351 convert.io scaled e1671207707676
@TOPREVIEWS.GR

Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης   194  lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  70 lt. Ο θόρυβος που παράγει το ψυγείο ανέρχεται στα 39 dB, γεγονός που του επιτρέπει να λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα. Η ετήσια κατανάλωση ενέργειας ανέρχεται στις 204 kWh. Mε δυνατότητα Low Frost για λιγότερη δημιουργία πάγου και σπανιότερη απόψυξη. Η κατάψυξη του ψυγείου είναι 4 αστέρων, διατηρώντας κρέατα, ψάρια και λοιπά τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

  • Δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας
  • Φρουτολεκάνη με ρύθμιση υγρασίας
  • Μπουκαλοθήκη / αυγοθήκη
  • Ηλεκτρονικό panel ελέγχου LED

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Ενεργειακή κλάση: A++
Χωρητικότητα συντήρησης: 194 l
Χωρητικότητα κατάψυξης: 70 l
Κλιματική κλάση: SN, T

Συμπέρασμα

Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης  194 lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  70 lt

 

2. ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ  LG GTB362PZCZD

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ

Το δίπορτο ψυγείο LG GTB362OZCZD έχει συνολική χωρητικότητα 272 λίτρων, εκ των οποίων τα 198 είναι ωφέλιμα στη συντήρηση και τα 56 στην κατάψυξη. Πρόκειται για ψυγείο 55.5 εκατοστών σε πλάτος και σε χρώμα Inox (Shiny) για να ταιριάξει απόλυτα με τις υπόλοιπες συσκευές στην κουζίνα σου. Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι κατάλληλος για μία τετραμελής οικογένεια.

Διαθέτει σύστημα ψύξης No Frost ώστε να μην χρειαστεί να κάνεις απόψυξη αλλά και να μην συσσωρεύεται πάγος στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου. Μάλιστα το σύστημα ψύξης τροφοδοτείται από τον γραμμική συμπιεστή Inverter ο οποίος συνδυάζει λιγότερο θόρυβο χάρη στα λιγότερα σημεία τριβής αλλά και αποδοτικότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Στο εσωτερικό το δίπορτο ψυγείο της LG διαθέτει αντιβακτηριακή επίστρωση για να έχεις πάντα τρόφιμα ασφαλή για κατανάλωση. Χάρη στις τεχνολογίες Linear Cooling και Door Cooling, η ψύξη γίνεται ομοιόμορφα και γρηγορότερα έως και 35% σε σύγκριση με άλλα συστήματα ψύξης. Και με το συρτάρι Fresh Zone, κατάλληλο για λαχανικά και φρούτα, σου εξασφαλίζει τα τέλεια επίπεδα υγρασίας. Ακόμη διαθέτει εσωτερικό φωτισμό LED για να βρίσκεις τα πάντα όπου κι αν βρίσκονται.

Συμπέρασμα

Χάρη στο εξελιγμένο μοτέρ της LG, επιτυγχάνεται καλύτερη απόδοση και χρησιμοποιεί λιγότερα μέρη αρα έχει λιγότερα σημεία τριβής εξασφαλίζοντας λιγότερο θόρυβο αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης  272 lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  56 lt

3. ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ SIEMENS KD29VVL30

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ

Χάρη στο μηχανικό διακόπτη ρύθμισης υγρασίας τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα ενω με το  σύστημα Low Frost ο σχηματισμός πάγου στην κατάψυξη γίνεται σε αραιά διασήματα. Η κατάψυξη του ψυγείου είναι 4 αστέρων, διατηρώντας κρέατα, ψάρια και λοιπά τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τα διάφανα ράφια μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο της συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τίποτα. Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές
Τα πλαστικά συρτάρια, είναι εύκολα στον καθαρισμό και ιδιαίτερα ανθεκτικά στις γρατζουνιές και στα πολλά πλυσίματα. Αφαιρούνται και τοποθετούνται εύκολα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Ενεργειακή κλάση: A++

  • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 205kWh
  • Κλιματική κλάση SN-T (10°-43°C)
  • Συνολική μικτή χωρητικότητα: 267lt

Γενικά χαρακτηριστικά:

  • Ηλεκτρονικό panel ελέγχου (LED)
  • Αναστρέψιμη φορά πόρτας
  • Θήκες για παγάκια/Μπουκαλοθήκη
  • Φρουτολεκάνη με ρύθμιση υγρασίας

Συμπέρασμα

Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης  194 lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  70 lt

4. ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ BOSCH KDV33VL32

 

  • ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ

Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης   230  lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  70 lt. Ο θόρυβος που παράγει το ψυγείο ανέρχεται στα 39 dB, γεγονός που του επιτρέπει να λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα. Η ετήσια κατανάλωση ενέργειας ανέρχεται στις 215 kWh. Η κατάψυξη του ψυγείου είναι 4 αστέρων, διατηρώντας κρέατα, ψάρια και λοιπά τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με τα 4 διάφανα ράφια μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο της συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τίποτα. Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές. Τα πλαστικά συρτάρια, είναι εύκολα στον καθαρισμό και ιδιαίτερα ανθεκτικά στις γρατζουνιές και στα πολλά πλυσίματα. Αφαιρούνται και τοποθετούνται εύκολα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 215kWh
  • Κλιματική κλάση SN-T (10°-43°C)
  • Low Frost για λιγότερη δημιουργία πάγου και σπανιότερη απόψυξη
  • Δυναμική ψύξη με ανεμιστήρα
  • Δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας.

Στη συντήρηση

  • 4 ράφια από γυαλί ασφαλείας, 2 ρυθμίζονται σε ύψος και αφαιρούνται
  • 2 αυγοθήκες / Μπουκαλοθήκη
  • θήκες για παγάκια / 4 ράφια θύρας
  • Εσωτερικός φωτισμός LED
  • Φρουτολεκάνη με ρύθμιση υγρασίας

Στην κατάψυξη

  • Ικανότητα κατάψυξης σε 24 ώρες:  7 kg
  • Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 25 ώρες

Συμπέρασμα

Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης  194 lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  70 lt

 

5. ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ LG GTB382SHCZD

Μια   οικονομική πρόταση που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης   165  lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  44 lt. Ο θόρυβος που παράγει το ψυγείο ανέρχεται στα 39 dB, γεγονός που του επιτρέπει να λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα. Η ετήσια κατανάλωση ενέργειας ανέρχεται στις 185 kWh.Η κατάψυξη του ψυγείου είναι 4 αστέρων, διατηρώντας κρέατα, ψάρια και λοιπά τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.Με τα 3 διάφανα ράφια μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο της συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τίποτα. Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές . Τα πλαστικά συρτάρια, είναι εύκολα στον καθαρισμό και ιδιαίτερα ανθεκτικά στις γρατζουνιές και στα πολλά πλυσίματα. Αφαιρούνται και τοποθετούνται εύκολα.Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σύστημα ψύξης: Total No Frost
Χωρητικότητα: 225 lt
Χώρος συντήρησης

Διαδικασία απόψυξης στο χώρο συντήρησης: αυτόματα
Αντιβακτηριακή εσωτερική επίστρωση
Αριθμός χώρων πόρτας: 3
Χώρος κατάψυξης

Απόδοση καταψύκτη (καθαρή): 2 kg / 24 h
Αριθμός ρυθμιζόμενων ραφιών: 2
Διαδικασία απόψυξης στο χώρο κατάψυξης
Εξοπλισμός

  • Inverter Linear Compressor
  • Door Cooling
  • Moist Balance Crisper – Ρύθμιση Υγρασίας
  • Εσωτερικός φωτισμός ( LED φωτισμός )

Συμπέρασμα

Μια   οικονομική πρόταση απο την LG  που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++  με χωρητικότητα συντήρησης  165 lt και χωρητικότητα κατάψυξης:  44 lt. Με εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά (ΝΟ FROST) ,  ενώ η εγγύηση είναι για 10 έτη στο μοτέρ και 2 χρόνια συνολικής εγγύησης.

6. ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΟΡΤΟ MORRIS S88211DAP

 

Με inox look για μία αίσθηση πολυτέλειας, το δίπορτο ψυγείο Morris S88211DAP αποτελεί μία  για κάθε μικρό νοικοκυριό .Με συνολική καθαρή χωρητικότητά 207lt , που  αντιστοιχούν σε 166 lt στη συντήρηση και 41 lt στην κατάψυξη.  Ο μηχανικά ρυθμιζόμενος έλεγχος θερμοκρασίας θα χαρίσει στα τρόφιμά σου φρεσκάδα κατά την παραμονή τους στο εσωτερικό του ψυγείου, ενώ η δυνατότητα αλλαγής φοράς στην πόρτα του, χαρίζει στο τελευταίο επιπλέον ευελιξία.
Μεγάλο εσωτερικά
Στο εσωτερικό του ψυγείου της Morris θα βρεις γυάλινα ράφια, έτοιμα να υποδεχθούν τα τρόφιμα και τα σκεύη σου. Ειδικά για τα φρούτα και τα λαχανικά, διατίθεται συρτάρι με γυάλινο καπάκι ενώ ο εσωτερικός φωτισμός θα σου επιτρέψει να βρεις αυτό που ψάχνεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να ανάψεις το φως στην κουζίνα.
Κατάψυξη 4 αστέρων
Η κατάψυξη του ψυγείου είναι 4 αστέρων, διατηρώντας κρέατα, ψάρια και λοιπά τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιεί το S88211DAP είναι το R600a.
Αθόρυβη λειτουργία
Ο θόρυβος που παράγει το ψυγείο ανέρχεται στα 40 dB, γεγονός που του επιτρέπει να λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα. Η ετήσια κατανάλωση ενέργειας ανέρχεται στις 170 kWh

Συμπέρασμα

Το δίπορτο ψυγείο Morris S88211DAP αποτελεί μία άκρως οικονομική πρόταση για κάθε μικρό νοικοκυριό αφού ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++, εξοικονομώντας έτσι έως και 40% ενέργεια συγκριτικά τα ψυγεία κλάσης Α

7. ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ INVENTOR INVMS207A2G

 

Χαμηλή δημιουργία πάγου Low Frost

Η ιδιαίτερη κατασκευή όλων των στατικών ψυγείων της Inventor, αποτρέπει την μεγάλη δημιουργία πάγου με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται συχνά η αποπάγωση γλυτώνοντας έτσι χρόνο και ενέργεια. Το ειδικά κατασκευασμένο ψυκτικό στοιχείο, βρίσκεται περιμετρικά σε όλη την συσκευή (συντήρηση και κατάψυξη) με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να παραμένει σταθερή παντού. Έτσι, δεν χρειάζεται να αναπτυχθούν πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ο σχηματισμός πάγου δεν είναι τόσο συχνός.

Σχεδιασμός

Ανακαλύψτε το light design στη σειρά ψυγείων Invetor. Πόρτα με ανάλαφρες, καθαρές γραμμές, μοντέρνος γοητευτικός σχεδιασμός και απαράμιλλη φωτεινότητα. Η νέα σειρά ψυγείων Inventor ενσαρκώνει την κομψότητα, αφού συνδυάζεται και εντάσσεται αρμονικά σε οποιοδήποτε χώρο κουζίνας με σύγχρονο ή κλασσικό σχεδιασμό. Με τα προηγμένης τεχνολογίας λάστιχα, η εφαρμογή στο κλείσιμο της πόρτας είναι άριστη. Δεν υπάρχουν απώλειες στην ψύξη με αποτέλεσμα την καλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Με τα διάφανα ράφια μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο της συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τίποτα. Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές
Τα πλαστικά συρτάρια, είναι εύκολα στον καθαρισμό και ιδιαίτερα ανθεκτικά στις γρατζουνιές και στα πολλά πλυσίματα. Αφαιρούνται και τοποθετούνται εύκολα. Εξελιγμένη επιφάνεια Inox με προστασία από θαμπάδες και δαχτυλιές και εύκολη στο καθάρισμα.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!